Galaxy S8 verzekeren

Online een Samsung s8 verzekeren? Als je naar de prijzen kijkt van deze telefoon, dan is het niet vreemd dat je als de dood bent dat er iets mee gebeurt. Gelukkig is het scherm versterkt met speciaal glas en het glas zal in 80 procent van de gevallen een val van schouderhoogte overleven.

Nu is het glas natuurlijk sterk, maar helaas niet onbreekbaar. Het gebruik van een vorm van bescherming is daarom altijd verstandig, maar ook je Samsung s8 verzekeren is zeker aan te raden.

Uitkering bij schade en eigen risico

Indien je schade aan je telefoon hebt dan keert de verzekering vaak in de meeste gevallen de nieuwwaarde uit. Als je een barst in je scherm de reparatiekosten of bij volledige verlies van kostbare goed, vindt er een vergoeding plaats op basis van nieuwwaarde.

Vaak is er ook nog zoiets als eigen risico bij een verzekering. Dit is uiteraard verstandig om rekening mee te houden als je van plan bent om een verzekering af te sluiten. Voor meer informatie over Galaxy S8 verzekeren verwijs ik je graag naar Smartphonepolis.nl.